måndag 18 maj 2015

Nytt nummer från Glutenfri Matglädje ute - den här gången med temat KIDSBara en liten blänkare gott folk. Ni har väl inte missat att det kommit ut ett nytt nummer från Glutenfri Matglädje. Den här gången har det temat KIDS och är precis som det förra numret fullproppat med alla möjliga godsaker. Förutom kalasrecept för kidsen finns det andra recept för både stora och små, tips, intervjuer och reportage. Här kan du ladda ned tidningen (som kostar 28 kronor) i din dator, smartphone eller padda, och här kan du få en liten förhandsvisning innan du bestämmer dig.

Under varje recept finns det symboler som visar om det förutom gluten också är fritt från mjölk, nötter, ägg, socker, soja m m. Väldigt fiffigt och tydligt! Det underlättar verkligen för oss allergiker när vi snabbt ska kolla om det är ett recept för oss.

Det här var ett litet extrainlägg, så det sedvanliga vegoreceptet får ni vänta på till nästa måndag. Men jag lovar att det är värt att vänta på! Och jag hoppas förstås att ni äter vego idag i alla fall. Det ska jag göra. Ha en fin dag och en bra vecka allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar