fredag 9 augusti 2013

Skårs Gård - dit måste du åka om du är i HallandSom jag utlovade igår tänkte jag bjuda på ett litet tips på ett mat- och utflyktsmål från vår Hallandssemester förra veckan. Få se om jag hinner med något mer tips, en vecka går fort och man hinner bara göra några nedslag i det stora utbudet av olika mysiga mat- och fikaställen.

Ett ställe jag gärna rekommenderar är Skårs Gård. "Glädje Krubb Utenjut" - vem kan motstå den skylten? Inte jag i alla fall! Jättefint ställe och en fantastiskt god och innehållsrik brunch, som serveras ända till kl 16.00. Fräscht och med jättetrevlig personal, som raskt fixade fram glutenfritt bröd och efterrätt. Våffelfik (även glutenfria våfflor), egentillverkad glass och en butik finns det också, samt möjlighet att konferensa eller hyra stugor för den som vill stanna lite längre.10 kommentarer:

 1. Mmm, älskar Skårs Gård!
  Vi var där på brunch förra veckan!
  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt Sonja! Då vet du att jag inte far med osanning. Ha en fin söndag!

   Radera
 2. Ser ju jättegott ut! Dit måste jag åka en dag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker jag absolut du ska göra om du har möjlighet! Jättegott och jättetrevligt, kan varmt rekommenderas!

   Radera
 3. Vad god våfflan ser ut! Jag kommer ifrån Halland, men detta stället känner jag inte till.. bra tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att jag kunde komma med något nytt. Det är nog ofta så att andra har mer koll på vad som finns i en närhet än man själv. Åk gärna dit, det är ett jättemysigt ställe.

   Radera
 4. Svar
  1. Åk dit Milla, om du är i närheten!

   Radera
 5. Åh, vad härligt med glutenfritt. Hit åker jag snart, särskilt som jag numera känner en del av personalen. Välförtjänt god kritik till Cissi och co.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du hittat till min blogg! Ser ju på din blogg att även du lagar glutenfritt, så nu är du också adderad till min favoritlista! Skårs Gård är verkligen ett toppenställe! Det är nästan tur att jag bor en bit ifrån, annars skulle jag nog bosätta mig där, haha! Ha det bra och välkommen tillbaka!

   Radera