måndag 27 oktober 2014

Ny chans att vinna grönsakssvarven och härliga kryddorEftersom jag fortfarande inte fått något napp på mina efterlysningar av vinnare i min jubileumstävling, så har jag bestämt mig för att tävla ut de båda priserna på nytt. Det gäller alltså en superfin grönsakssvarv från Kitchen Time, samt ett kryddpaket med två olika sorters kryddblandningar från Zmaka. Och eftersom jag nu vill ha processen kort och effektiv så gör vi så här. De två personer som först kastar sig på tangenterna och lämnar en kommentar till det här inlägget får svarven respektive kryddorna. Observera dock att det den här gången bara gäller boende inom Sverige eftersom svarven bara kan skickas inom landet. Ni ser ju på en gång om ni lyckats komma först, så meddela mig då snarast era respektive adresser på mailen. Shooooot!

OBS ATT TÄVLINGEN NU ÄR AVSLUTAD OCH VINNARNA UTSEDDA.

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Då gör du det Ing-Britt, för du är först! Grattis! Meddela mig din adress så meddelar jag i min tur Kitchen Time som skickar svarven till dig. Hoppas du får stor glädje av den.

   Radera
  2. Förlåt att jag stavade ditt namn fel i hastigheten!

   Radera
 2. Jag slarvar när jag skriver på datorn så du skrev rätt på mitt namn :) TACK för vinsten!!!

  Ing-Britt Persson
  Finnkila, Åsa
  54892 HOVA

  SvaraRadera
 3. Jag vill också vinna! :)

  Vida Johansson
  Rydsvägen 252 C.27
  584 34 Linköping

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då gör du det också Vida! Kryddpaketet kommer med posten till dig. Hoppas du ska gilla dem lika mycket som jag gör. Grattis till vinsten och ha det så bra!

   Och med det är tävlingen avslutad och alla vinster har hittat sina ägare.

   Radera
 4. Är det för sent?
  En grönsakssvarv har jag önskar mig hur länge som helst men har inte råd att köpa ännu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen Sara, men det är för sent. Vinnarna är utsedda och meddelade. Så synd att du inte hann. Du får önska dig en svarv i julklapp. Ha det så bra!

   Radera