måndag 6 augusti 2012

Må Bra
Nä, idag blir det inget nytt vegetariskt inlägg, trots att det är måndag. De senaste veckorna har varit fyllda av syltkokning och besök av vänner och delar av familjen som bott hos oss. Förvisso har det även varit en hel del matlagning - även vegetarisk -  men inget nytt och innovativt som duger till bloggen, utan mest gamla väl beprövade favoriter i repris. Så idag får ni också nöja er med det. Jag får försöka spotta upp mig till nästa måndag i stället och hitta på något nytt.

I dag tänker jag i stället berätta att jag är med som Månadens Gäst i tidningen Må Bra, som jag prenumererat på under många, många år. Krönikan skickade jag in för länge, länge sedan, men finns nu i det senaste numret av tidningen - något redigerad av tidningen. Ursprungsinlägget hittar ni här, för er som inte har tidningen.

Ni som vill må riktigt bra, både till kropp och själ kan gärna satsa på vegetarisk mat, åtminstone någon gång per vecka. Och ni som föredrar LCHF-kost, ni vet väl om att det kommit en kokbok med vegetarisk LCHF-kost? Så där kan ni också få inspiration till lite mer vegoinriktat kosthåll som omväxling till allt kött. Här kommer några andra förslag som jag tidigare haft här på bloggen. Ha en skön och vegetarisk måndag allihop!


4 kommentarer:

 1. Roligt att se dig i tidningen också, även om jag ju tagit del av dina kloka ord redan på bloggen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du kanske rentav får en överdos av mig - både live, i tidningen och på bloggen!

   Radera
 2. Vad roligt, vilket fint reportage! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack, Anna! Kram tillbaka!

   Radera