onsdag 22 augusti 2012

Idag gör jag ingentingVissa dagar har man inte lust att göra någonting. Och det är faktiskt helt okej. Man behöver inte alltid vara så himla effektiv och nyttig och uträtta storverk. Vissa dagar måste man bara få vara. Strunta i alla "måsten", förpliktelser och åtaganden. T o m strunta i bloggen och mailen! Öva på att andas djupa och lugna andetag. Kanske gå en låååångsam och stilla promenad. Ligga i hammocken om solen tittar fram - invirad i en pläd som det ser ut just nu -  och lyssna på fågelkvitter och trädens susande. Titta på molnen och fantisera om vad de föreställer. Bara äta rester eller skicka maken att köpa hämtmat. En sån dag får det bli idag. Det här är mitt sjuhundrade (700!) inlägg sedan jag började blogga den där mörka oktoberdagen för snart två år sedan, och det tänker jag fira med att göra INGENTING! Och vet ni vad, kanske blir det en sån dag i morgon också. Det lutar nog åt det. Vi får se. Ta hand om er! Vi ses snart igen! Jag har massor med godsaker på lut!

5 kommentarer:

 1. Helt rätt! Och grattis till jubileumet :-)
  Såg att du var med i Buffé tidningen, vad kul!
  Hoppas du får en härlig dag!
  // Linda :-)

  SvaraRadera
 2. Så underart det låter, dessa dagar behövs! Grattis till 700 inlägg!

  SvaraRadera
 3. 700.... vad flitig du é, skönt med en bara vara dag
  Ha en fortsatt slö och skön dag
  Pernilla

  SvaraRadera
 4. Låter väl riktigt härligt, det gör du rätt i! En hammock hade vi också gärna haft och tagit det lugnt i, fast balkongen är på tok för liten...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska ni ha allihop! Ja, nog behöver vi alla fler "baravaradagar" för att hämta in våra stressade och skenande själar. Tempot idag är ju helt galet - för de flesta i alla fall - och vi behöver nog påminna varandra lite oftare om att unna oss de där dagarna. Må så gott allihop!

   Radera