måndag 16 november 2015

Glutenfri Matglädje nummer 4 - fullspäckat julnummer med massor av spännande godsakerIgår släpptes det nya numret av den digitala tidningen Glutenfri matglädje. Det är ett nummer som är inriktat mot julens alla godsaker, och det är fullspäckat med inspirerande recept och mumsigheter av alla de slag - både salta och söta. En högtidsstund för alla som gillar god, färgsprakande och nyttig mat med andra ord - inte alls bara förbehållet oss som är glutenintoleranta eller har olika andra allergier eller intoleranser att förhålla oss till.

Här kan du få en liten förhandstitt på en del av innehållet innan du bestämmer dig för att ladda ned hela tidningen, och klickar du här kommer du till ett julerbjudande om att få det nya numret och de tidigare 4 numren samlade till ett specialpris. 5 nummer för 100 kronor! Det är ett erbjudande som är svårt att motstå tycker jag.

Här hittar du det jag skrev om det förra numret, och därifrån kan du i din tur klicka dig bakåt till det jag skrivit om tidigare nummer.

I julnumret finns det bland annat flera recept med produkter från det härliga märket da Carla, som jag också upptäckt. Min vegosallad med durrakorn tycker jag absolut du ska testa! Själv ska jag definitivt pröva receptet på kikärtspizza som finns i det nya numret.

Jag gillar mixen av recept, tips, artiklar, recensioner och information om produktnyheter som tidningen innehåller. Man får mycket för de 28 kronor som tidningen kostar! Dessutom gillar jag att det så tydligt med olika symboler framgår vad bakverken och maträtterna innehåller, så att man snabbt, utifrån vad man tål eller inte tål, ser om det är ett recept att pröva eller hoppa över.

2 kommentarer:

  1. Men vilket bra tips, Kjersti! Fru M har en arbetskompis som är just glutenintolerant och hon ska genast tipsas om detta, var så säker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Då hoppas jag hon ska hitta något som passar. Alla tidningarna innehåller mycket spännande och läsvärt. Kram!

      Radera