tisdag 7 augusti 2012

Snart dags för kakkalas igen - det får ni inte missa!
Kära nån, jag har ju alldeles glömt bort att berätta att det är Kulturvecka den här veckan i Rasbo, med ett digert, spännande och omväxlande program. Och snart är det dags för det årliga Kakkalaset! På lördag kl 14 - 16 vid Gammelgården i Rasbo (buss 886 från Resecentrum, oh hållplats Gåvsta). Det får ni ju inte missa!

Ni som gillar kakor, det hejdundrande Kakkalaset är något att drömma om! För ynka 60 riksdaler får man kaffe, the eller saft, plus att man får äta så många kakor som man orkar stoppa i sig. Förra året var det över 400 tillströmmande gottegrisar som kunde välja och vraka bland de över 100 kaksorterna på buffén. Och det blev inte en kaksmula över! Det största problemet är att veta vilka sorter man ska välja. Jag tror att det fortfarande är Ola som innehar rekordet på 57 kakor!! Snacka om sockerchock! Få se om någon kan spräcka rekordet! All behållning går oavkortat till Röda Korset, och det brukar bli en rejäl slant.

På min lott står att baka några glutenfria sorter, bl a de här och de här.
Bra sysselsättning en sån här blåsig och ruggig dag. I natt fick vi 25 mm regn, så trädgårdshäng lockar inte. Nej, nu ska här bakas gott folk!!!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Massor med godsaker, Jennifer!! Välkommen att smaka på, men det kanske är lite långt att åka från Skövde. Ha det bra!

      Radera