söndag 19 juni 2011

Bröllopshelg

Vilken helt fantastisk helg vi haft!!! Allt blev precis som vi hoppats och drömt om, ja t o m ännu bättre! Gårdagen bjöd på dystra moln och t o m lite regn på förmiddagen, men vid bröllopsdags vid 15-tiden klarnade det upp, solen strålade, och vi kunde mingla utomhus i trädgården på Frötuna Herrgård där festen sedan hölls. Frötuna ägs och drivs av paret Charlotte och Carl Bernadotte, och det passade alldeles väldigt bra att få förmånen att fira bröllop i den fantastiskt vackra herrgården och i den anrika miljön. Dotter Josefin ville nämligen väldigt gärna bli prinsessa när hon var liten, och var länge helt inställd på att gifta sig med Carl-Philip! Nu blev det prins Anders från Backträsk i stället, och det  är vi väldigt glada över!

Brudparet var sååå fina i sina vintagekläder - Josefin i en rosa spetsklänning från 50-talet inhandlad från USA, och Anders i en kostym från tidigt 70-tal inhandlad från England - brudnäbbarna var helt bedårande, maten jättegod, tårtorna lyckade och festen fantastiskt rolig. Nej, jag hade inte lagat maten, den stod Uppsala Mat och Fest för. Jag hade bara gjort snacksen till välkomstchampagnen och tårtorna till kaffet.

Idag har det bjudits en enklare brunch för ett knappt 60-tal här hemma i trädgården, och regnet höll sig tills nästan alla hade ätit klart. Då började det verkligen ösregna! Tur att vi hade lånat rejäla tält! Nu har sista gästen droppat av, och vi kan pusta ut, smälta alla intryck, och minnas allt fint! Och röja lite grann!

Jag hade annat att bestyra än att fotografera, men här är i alla fall några glimtar från vår helg. Mer kommer säkert senare på Josefins egen blogg. Lite pastasallad hemma innan bröllopsklänningen dras på och det är dags att skynda till fotografen.


8 kommentarer:

 1. Ja vilken helg! Bra teamwork! TACK!

  SvaraRadera
 2. Jaa, vilken helg!!!! I morgon blir det sovmorgon!

  SvaraRadera
 3. Åh vad bra allt blev, en så fantastiskt fin helg :) Puss och tack till er

  SvaraRadera
 4. Gratulerar! Fantastiska tårtor, underbar brud och vilken bild på alla dina tre lika vackra döttrar.

  SvaraRadera
 5. Tack, Catarina! Det bästa är att de är lika fina på insidan! Jag är så glad och tacksam över dem alla tre, och vet inte vad jag gjort för att förtjäna dem! Ha en skön sommarvecka och midsommarhelg!

  SvaraRadera
 6. vilken underbar vackert bröllopsklänning.

  SvaraRadera
 7. Håller med, Katarina! Synd bara att inte hela syns, spets över en småplisserad, vid kjol. En 50-talsklänning från USA, köpt på nätet.
  Roligt att du tittade in hos mig. Välkommen tillbaka, och ha en fin midsommarhelg!

  SvaraRadera
 8. Wow... vilka vackara döttrar du har Kjersti.. Va fin Josefin va i sin klänning och Anders inte illa han inte... Du måste va stolt mor..

  kram

  SvaraRadera