lördag 6 juni 2015

Gratinerad Brie med havtornssylt - godaste och enklaste efterrätten



Jamen hörrni så gott! Och så enkelt! Minimal insats och maximal njutning, kan det bli så mycket bättre?! En bit Brie eller Camembert av valfri storlek per person - inte alltför mogen (osten alltså, personerna får vara hur mogna som helst) - och en rejäl klick riktigt god havtornssylt på osten. Några minuter i ugnen på hög värme, sisådärt 240 - 250 grader, tills osten börjar smälta lite. Klart!

Får man ge ett så enkelt recept på en matblogg? Japp, det får man! Inte ens som hängiven matlagare och matbloggerska har man alltid tid och lust att stå timmar i köket. Det finns ju så mycket annat trevligt att hitta på!

Trevlig helg och glad nationaldag på er allihop!





2 kommentarer:

  1. Mmm, så krämigt och gott. Jag önskar dig en fin dag, kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Ha det bra du också! Kram!

      Radera