tisdag 9 juni 2015

Glutenfri Matglädje nummer 2 ute - den digitala tidningen för oss matälskare som inte tål alltHallå gott folk! Ni har väl inte missat att det kommit ut ett nytt nummer av den förtäffliga digitala mattidningen Glutenfri Matglädje? Om så är fallet så kommer här en liten påminnelse. Själv har jag haft så mycket att stå i (jag har ju blivit mormor bevars!) att jag först igår laddade ned tidningen som kom ut den första juni.

Liksom de tidigare numren, premiärnumret och specialnumret KIDS, är tidningen fullproppad med allt möjligt som gör livet lite lättare för oss som är glutenintoleranta eller kämpar med andra allergier och intoleranser. Alla recept är föredömligt märkta med tydliga symboler, som gör det lätt att snabbt kunna konstatera om det är något som passar. Förresten behöver man inte ha bekymmer med allergier för att läsa tidningen. Det är matnyttig läsning för alla.

Sommarnumret är förstås fyllt av somriga recept av alla de slag, men också med användbara tips, nyheter i glutenfrihyllan, recensioner av nya glutenfria kokböcker, test av glutenfria ölsorter, intervjuer m m. Mycket matnyttigt kort och gott!

Här kan du för 28 kronor ladda ned tidningen i din dator, smartphone eller IPad, och här kan du alldeles gratis få en liten titt innan du bestämmer dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar