torsdag 13 december 2012

Matnyttig - Astma- och Allergiförbundets nättidningFör några veckor sedan blev jag uppringd av Mertz Laakso, som arbetar på
Astma- och Allergiförbundets nättidning Matnyttig. Han undrade om han fick skriva om min blogg i tidningen. Klart han fick det! Det känns ju bara roligt om jag kan nå ut till fler med min mat, och om fler kan ha nytta av mitt matexprimenterande. Och jag insåg när Mertz ringde att jag verkligen borde vara med i förbundet och stödja verksamheten. Det är rent och skärt slarv och oföretagsamhet att det inte blivit av tidigare! Förutom glutenintolerans är jag ju allergisk både mot pälsdjur och allehanda pollen, en del nötter och frukter, en massa olika läkemedel och diverse annat. Periodvis i livet har det varit riktigt kämpigt - med akuta turer till sjukhuset för att få cortisonsprutor -  även om jag nu mår bättre tack vare ändrad kost och en del kosttillskott. Nu har jag gått med i alla fall! Ju fler man är, desto mer kan man påverka, så gå gärna med du också. Och kika gärna in på Matnyttig, för tidningen gör skäl för sitt namn, och bjuder både på recept, info om olika produkter, och intressanta artiklar.

4 kommentarer:

 1. Tack för de fina orden. Jag var verkligen imponerad när jag hittade din blogg. Det finns många som bloggar om mat, men väldigt få gör det lika kunnit och engagerat som du Kersti!

  Mertz Laakso

  Matnyttig.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv, Mertz! De orden gjorde mig verkligen glad och uppmuntrad, och ger drivkraft att fortsätta blogga!

   Radera
 2. Jättebra att du blir till nytta och glädje för ÄNNU fler!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan ju alltid hoppas på det.

   Radera