måndag 21 mars 2011

Vårdagjämning

Idag är det vårdagjämning, och det känns definitivt att våren är på väg, även om det är en bit kvar tills vi får gå "utan strumpor och skor". Jag gläder mig åt att jag i alla fall kan gå ut utan broddar, definitivt ett framsteg! Långkalsongerna behåller jag nog ett tag till!
Jag gick ut för att hitta lite vårtecken, och det här är vad jag fann. Så här såg det ut för knappt 3 veckor sedan, så nog är det skillnad!


6 kommentarer:

 1. Fina bilder, men det ser ut som att Raffe varit i slagsmål igen ... :(

  SvaraRadera
 2. Det är ju mars, bevars! Och Rugge är inte med i någon "peaceandloverörelse" precis!

  SvaraRadera
 3. Mästerfotografen har varit i farten igen :) Himla söt Raffe är, vad härligt han ser ut att ha det trots allt!

  SvaraRadera
 4. Precis så här ska det vara när våren kommer. Det ska gå långsamt, så man kan njuta. Broddar av även för min del, men fortfarande får man hålla tungan rätt i mun på vissa ställen. Den här vintern har jag (peppar, peppar) hållit mig på benen utan en enda vurpa. Jag minns känslan som barn, när man fick sätta på sig lågskor, som vi sa, och slippa vinterskorna. En härlig tid vi har framför oss!

  SvaraRadera
 5. Tack för beröm!
  Även jag har lyckats hålla mig upprätt, vilket jag är innerligt tacksam för! Gläds omåttligt över ljuset och solen, men längtar som den Kongosjäl jag är efter lite mer värme också. Ha det bra allihop!

  SvaraRadera