tisdag 13 september 2016

Höstnumret av Glutenfri Matglädje ute - fyllt av spännande receptJag kom på att jag ju alldeles har missat att tala om för er att höstens nummer av Glutenfri Matglädje, nummer 3 för i år, är ute. Det har varit så mycket annat som pockat på uppmärksamhet att jag alldeles glömt bort det, men nu måste det naturligtvis åtgärdas för det är värt att läsas!

Som vanligt är numret fyllt av en massa spännande mat, recept, artiklar och tips, och som vanligt är bilderna lockande vackra och färgsprakande. Man blir sugen bara man tittar på dem och vill genast sätta igång att baka och röra i grytorna!

Ni gör kort och gott klokt i att ladda hem tidningen gott folk. Det gör ni här för den blygsamma summan av 48 kronor. Där kan ni också ladda ned tidigare nummer om ni missat dem.

Och vet ni vad? Nästa nummer av tidningen kommer som pappersutgåva. Ska bli spännande att se! Nu är det verkligen ingen konst att leva glutenfritt längre. Utbudet av glutenfria kokböcker, glutenfria tidningar och glutenfria produkter ökar lavinartat. Det tackar vi för!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar