söndag 2 juni 2013

Resultat av kryddutlottningen
Tadadadadadam! Nu har jag dragit vinnarna i den utlottning jag hade för att fira mina 500.000 besök här på bloggen. Kul att det var så många som ville vara med och pröva lyckan, det bådar gott för framtida matlagning!

Den här gången ville Fru Fortuna strö lite extra glädjestänk över följande personer, som jag dragit helt slumpmässigt i turordning.

1. Angelica, nummer 18, vinner det största kryddpaketet

2. Beatrice, nummer 4, vinner det näst största kryddpaketet

3. Johanna Holmlund Lindfors, nummer 17, vinner det tredje paketet

4. Hovkonditorn, nummer 1, vinner paket nummer 4

5. Eva Johansson, nummer 23, vinner paket nummer 5

Grattis allihop! Det var tydligen tjejerna som hade turen med sig den här gången. Maila mig namn och adresser (ni hittar min mailadress under fliken "Om mig" högst upp till höger) så kommer kryddpaketen på posten så fort som möjligt. Hoppas ni ska få stor glädje av dem!

Tack alla för att ni ville vara med, och tusen tack för fina och uppmuntrande ord! Och kära allihop, ni ska självklart inte ha dåligt samvete för att ni inte kommenterar mer! Det var absolut inte min mening att skuldbelägga er! Jag menar verkligen inte att ni ska kommentera i tid och otid bara för att göra mig glad (även om det förstås alltid är trevligt med beröm, vem tycker inte det). Det jag menar är att det är roligt att få ett kvitto på att recepten fungerar även för er. Så om ni testar något och det blir riktigt lyckat får ni gärna lämna ett litet avtryck - i kommentarsfältet eller på mailen om ni föredrar det.  Och jag vill förstås också få veta om recepten inte fungerar. Eller om ni undrar över något i största allmänhet. Jag vet att många av er läsare har allergier och intoleranser av olika slag, och jag kan förstås inte täcka upp för alla behov. Jag delar helt enkelt med mig av den mat jag själv lagar och bjuder familj och vänner på, men försöker också när det är möjligt ge olika alternativ. Och jag försöker även dela med mig av den kunskap om mat och hälsa som jag skaffat mig genom åren.

Jag är SÅ glad och tacksam över att ni läser och följer min blogg! Och ja, jag tänker fortsätta blogga ett tag till, även om jag kanske tar ledigt några dagar emellanåt nu i sommar. Mot millionen!!! Eller vad säger ni? Men innan dess blir det såklart fler utlottningar så att ni som inte vann den här gången ska få fler chanser. Vi kör väl en utlottning till vid 600.000! Ha en fortsatt härlig söndag allihop!

8 kommentarer:

 1. Åh, så roligt att jag har vunnit! Stort tack och kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var väl kul! Är alltid roligt att vinna.

   Radera
 2. Och vi är lika tacksamma över att du hänger med, både här i din mat och prat-blogg och i vårt kök! Även om vi har varit lite frånvarande (både här och hos de flesta andra) den senaste tiden så kikar vi oftast in även om vi inte haft så mycket tid att kommentera, men det är maj månad det...
  Grattis säger vi till vinnarna, heja för 600000 besökare!

  Ha en fin vecka, Kjersti
  kramar från Mårtenssons

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack söta ni!! Ja, det är mycket som ska hinnas med denna ljuva vår- och sommartid. Man önskar sannerligen att dygnet hade fler timmar den här tiden på året. Det kommer nog bli lite mindre bloggaktivitet hos mig också framöver, det finns ju så mycket annat man vill göra också. Ha en fin vecka ni också! Kram tillbaka!

   Radera
 3. Jag såg precis att jag är en av vinnarna =D Jag är tokglad ;) Stort grattis till de andra "turgummorna" och framför allt TACK Kjersti för din generösa utlottning.

  Det är omöjligt att laga mat som passar "alla" och du har en härlig variation på bloggen. Det ger en massa inspiration även om inte alla recept fungerar i vårt kök. Orkar du, så fortsätt gärna i samma anda och du är snart uppe i 600.000 besök.

  Riktigt trevlig vecka till er. Nu skall jag maila dig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du blev så glad Beatrice! Hoppas du ska få riktigt stor glädje av kryddorna i ditt sommarkök!

   Radera
 4. Tack snälla för den fina vinsten som kom i brevlådan för en vecka sedan! Vaniljstången fick vara med i en hemmagjord vaniljsås (till en rabarberkaka)och den ena kryddblandningen använde jag i en köttmarinad till grillat kött som avnjöts i goda vänners lag på en camping på Öland nu under nationalhelgen :o)

  Hälsn. Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jätteroligt att vaniljstången och kryddorna kom till användning. Stort tack Eva, för att du hörde av dig, och må så gott!

   Radera