fredag 16 november 2012

Jag har fått en award


Jag har ju alldeles glömt bort att berätta att jag fått en award! Tack snälla Prinsessan på ärten för att du valde mig som blogginspiratör, jag blev jätteglad! Att jag glömde skriva om det berodde nog på att jag hade fullt upp med allt möjligt annat precis då, bl a med att förbereda för att vi skulle åka iväg på en veckas semester till solen.

Egentligen hör det till uppgiften att vidarebefordra awarden till fem andra personer, som är värda att uppmärksammas. Men hur ska jag kunna välja? Det finns ju så otroligt många bra, inspirerande, kloka, roliga och spännande bloggar. Det finns mat- och bakbloggar av alla de slag (i skrivande stund 1031 stycken bara på Matbloggstoppen), hälso- och träningsbloggar, trädgårdsbloggar, skönhetsbloggar, naturkosmetikbloggar, modebloggar, rese- och äventyrsbloggar, fotobloggar, handarbetsbloggar, djurbloggar, litteraturbloggar, livsåskådningsbloggar, politiska bloggar, debattbloggar, inredningsbloggar, pysselbloggar, kändisbloggar, samt en hel del mycket personliga, för att inte säga privata bloggar som avhandlar allt mellan himmel och jord, alltifrån olycklig kärlek till livet som ensamstående småbarnsförälder eller kamp mot psykisk ohälsa eller livshotande sjukdom. Om jag ägnade varje sekund av dygnets 86.400 sekunder till att läsa och följa alla läsvärda bloggar, så skulle jag ändå inte hinna med!

Så hur gör jag då? Jo, jag har några bloggar som jag troget följer och läser varje dag. Hos andra kikar jag in en eller ett par gånger i veckan. Somliga dimper jag ned hos alldeles på måfå någon gång emellanåt. Ibland hittar jag någon pärla, som adderas till favoritlistan. Ibland åker någon ut från samma lista.

Nej, jag kan helt enkelt inte välja! Ni är så många därute som förtjänar en award, av olika anledningar och med olika motiveringar. Kära Prinsessan, jag är SÅ tacksam för min award, och känner mig stolt över att få vara till inspiration för dig. men nu kickar jag iväg awardbollen - eller förresten väldigt många bollar -  rätt ut i bloggcyberrymden, så att vem som helst av er alla får sträcka upp händerna och fånga dem!

3 kommentarer:

  1. Det är alltid roligt att få uppskattning och beröm. Det blir man aldrig för gammal för!

    SvaraRadera