måndag 8 december 2014

Och vinnare av "Julens Söta Saker" är........Ojojoj, så svårt det var att kora vinnaren av "Julens Söta Saker" i min lilla jultävling! Helst skulle jag ju vilja skicka en bok till er allihop, men det tillåter inte riktigt min kassa. Så jag MÅSTE ju bara välja en av er åtta som valde att kommentera och dela med er av ert favoritjulgodis. Mitt val föll slutligen på Sofie. Helt enkelt för att vi delar passionen för bountybollar. Jag är också väldigt svag för de där kokossmakande små raringarna. Här har ni för övrigt mitt recept på bountybollar med vit choklad och kokosmousse, och här är ytterligare ett recept med ricottaost i fyllningen. Båda passar förträffligt på julens gottebord.

Sofie, skynda dig att meddela mig din adress, så skickar jag boken bums, så att du hinner testbaka något av innehållet till jul. Min mailadress hittar du överst till höger, under rubriken "Om mig".

Och ni andra. Tack för att ni ville vara med i tävlingen! Ni kan väl viska till Tomten att ni gärna vill ha boken. Vem vet, han kanske har riktigt god hörsel. Om han blivit lite lomhörd med åren så finns boken att köpa både i bokhandeln och på nätet. Och vet ni vad? Mycket av innehållet i boken passar året runt, och behöver inte alls begränsas bara till jul.

3 kommentarer:

  1. Hej, ville bara säga återigen tack för att jag blev vald till vinnare av boken. Boken anlände i fredags och jag totalt älskar den med alla mumsiga recept och väl utförda texter och förklaringar + de roliga rutorna med tips om man vill ändra recepten lite. Och som den fotograferingsälskare jag är så måste jag bara tillägga att bilderna är helt fantastiskt fina och juliga, grymt duktigt gjort! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag instämmer i Mårtenssons grattis Sofie! Vad roligt att du tycker om boken. Ska vidarebefordra berömmet till Josefin och Theresia. Hoppas nu du får stor nytta av boken. God Jul med massor av godsaker önskar jag dig!

      Radera