fredag 3 juni 2016

Glutenfri Matglädje - sommarnumret ute nuOjojoj så många godsaker och frestelser av alla möjliga slag, både salta och söta! Nu är sommarnumret av Glutenfri Matglädje ute, och det är dags att ladda ned det nya fullspäckade numret av världens bästa digitala glutenfria mattidning! Du hittar ALLT du behöver för sommarens fester och olika begivenheter, kakor, tårtor, glassar, Hela numret är som en enda stor Pandoras ask, där den ena godsaken efter den andra dyker upp. Dessutom är det all möjlig annan trevlig läsning.

Gå in och ladda ned tidningen på hemsidan, där du också hittar tidigare nummer om du missat dem. Det bästa av allt gott folk!! Om du skriver kjersti i rutan för rabattkod så får du numret till halva priset, och det erbjudandet gäller hela juni ut!! Är inte det fantastiskt så säg?

Och tänk, jag är med på ett litet hörn i tidningen också, och bjuder på italienska mandelkakor. Missa inte dem, för de är riktiga små godbitar som passar både som fikakakor och som sidekicks till glass eller fruktsallad.

Ha nu en riktigt skön sommardag allihop!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar