fredag 27 december 2013

God fortsättning på er alla med en liten jultävlingHej igen allihop, och god fortsättning på julen!! Jag hoppas ni har haft en riktigt härlig och mysig julhelg, trots att julstämningen kanske haft lite svårt att infinna sig med grönskande gräsmattor och skvättande vattenpussar. Jag hoppas det har blivit många andra go´a pussar också!

Jag har haft en fin julhelg, trots att delar av familjen suttit i karantän p g a den där otäcka farsoten som brukar slå till lagom i juletid. Det har blivit julmat i massor, en och annan kola och fudge, Hobbit och tomtebesök, så jag är mer än nöjd. I år var tomten fotbollsfantast, och skrämde inte ens lilla I. Hon var bara förtjust och intygade med emfas att hon varit snäll hela året. Till mig kom tomten bl a med en pralinkurs (ska bli jättekul!), en almanacka med bilder på lilla I, sidenlångkalsonger, en bok av Alice Munroe och en fin skärbräda. Maken fick hemknåpade marsipangrisar, så han var också nöjd! Kolla leendet på den vänstra, hur ska han kunna sätta tänderna i den!

Och kan ni tänka er, under julen har besöksräknaren slagit om till 700.000, så då är det ju läge med en liten tävling igen. Den här gången tävlar jag ut två fina handdukar från Almedahls med tillhörande wettextrasor. De är inhandlade på Designtorget. Förhoppningsvis kan de göra de där mindre lustfyllda köksbestyren lite roligare.

Det enda du behöver göra är att skriva en liten kommentar i kommentarsfältet till det här inlägget så är du med och tävlar. Jag står för kostnaderna både för handdukarna och portot. Nästa lördag den 4 januari tillkännager jag vinnarna.

Lycka till och ha en fortsatt bra julhelg allihop!10 kommentarer:

 1. monika johansson28 december 2013 12:32

  God Jul! Har i mer än tre års tid läst din blogg, ända sedan min celiaki diagnos. Är sambo med en man från iran och hans mat är så tacksam för mig som inte tål gluten och en fröjd för ögonen, precis som dina bilder! Önskar dig ett gott nytt år och hoppas du fortsätter med dina läsvärda inlägg!

  vh
  Monika Johansson
  utsikten79@telia.com

  SvaraRadera
 2. Julhelgen gick fint hemma i Finland. Vädret var regnigt och grått. Pralinkurs låter toppen. Kram!

  SvaraRadera
 3. Älskar din blogg, inne i stort sätt varje dag och får massor med inspiration o tips när jag ska laga mat och baka! Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. Gillar din blogg,är ofta här inne för att få tips och inspiration! kram

  SvaraRadera
 5. Pralinkurs lät verkligen kul! Jag har köpt två pralinformar och gjort praliner nu till jul. Det krävs lite övning, men är väldigt roligt :o) Måste nog göra några nu till nyårsfesten också tror jag...
  Gott nytt år!
  /Eva

  SvaraRadera
 6. Här i England är gräsmattorna också gröna och en annan ros blommor fortfarande!
  Ser fram emot pralinrecept och annat smarrit under 2014. Gott Slut!

  SvaraRadera
 7. Har inte varit bekant med din blogg så väldigt länge, men är så glad att jag hittat hit ;) Nu är det drygt ett år sedan jag fick min diagnos om mjölk- vetemjöl- och äggviteprotein intolerans hade gett mig tusan på att leva som vanligt och tack vare dina recept känns det som om jag kommit lång på den vägen nu ..... så tack för att du delar med dig av din kunskap ;)

  SvaraRadera
 8. Jag är med och tävlar :)

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag gillar din blogg, är gärna med och tävlar! :)

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Stort grattis till ditt fina läsarantal!!!
  /AnnaCarin

  SvaraRadera