söndag 8 november 2015

Sistaminutentips på farsdagspresenter som verkligen gör nytta

Idag är det Fars dag. Har du inte hunnit fixa någon present till din pappa? Ingen fara! Dagen är lång! Än hinner du ordna en present till pappa, en present som inte bara gläder din egen pappa, utan även andra pappor och deras familjer i olika delar av världen.

I början av veckan skrev jag en blänkare om Läkarmissionen och deras arbete, och här kommer ytterligare några tips som du lätt som en plätt ordnar direkt från mobilen. Skicka ett SMS till 72 980, så får du en tackbild  i din egen mobil som du sedan kan vidarebefordra till din egen pappa. Fiffigt, eller hur?

Sms:a FARSDAG200 så köper du en föräldrakurs till blivande fosterföräldrar i Sydafrika. Det gör att de lättare kan stötta det barn de tar hand om, och som ofta har varit med om traumatiska händelser. Läkarmissionen vill att alla barn ska ha en egen familj, även om familjen såklart kan se väldigt olika ut (det behöver verkligen inte vara den klassiska kärnfamiljen). 
Sms:a FARSDAG130 till 72 980 så får tjejer i Moçambique spela fotboll. Din gåva på 130 kronor går till bollar, tröjor och träningsmöjligheter. Fotbollssatsningen är en viktig del i arbetet med att få tjejerna att gå i skolan.Sms:a FARSDAG100 till 729 80 så stöttar du Tigers Club i Uganda med 100 kr. Fotbollen blir första steget mot att få barnen att lämna livet på gatan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar