tisdag 1 mars 2016

Glutenfri matglädje - första numret för i årIdag är ingen vanlig dag, nej det är första mars och det allra första numret för i år av Glutenfri Matglädje ser dagens ljus. Värt att fira, eller hur!

Ni har väl inte missat Glutenfri Matglädje? Det är den digitala glutenfria matälskartidningen, som du kan ladda ned på datorn eller i din smartphon eller padda och alltid ha till hands när du behöver matinspiration.

Liksom alla tidigare nummer är tidningen knökafull av bra och lättlagade recept, otroligt vackra bilder som borde locka den mest förhärdade antibakochantimatlagare att kavla upp ärmarna och börja knåda och röra i grytorna, intressant faktaläsning och tips. Det bästa av allt är nästan att alla recept har tydlig och bra märkning kring innehåll och allergier. Väldigt lätt att navigera sig förbi det som inte passar med andra ord.

Och vet ni vad?? I det här numret och förhoppningsvis även i kommande nummer finns jag med på ett litet hörn. I det här numret bjuder jag på en sagolikt god rabarberkaka. Har du rabarber i frysen kan du göra kakan redan nu, annars dröjer det inte länge förrän de första späda rabarberstjälkarna dyker upp.

Ta nu och ladda ned tidningen! 28 kronor för en hel tidning med glutenfri matglädje! Rena rama fyndpriset! Här laddar du ned tidningen och även tidigare nummer om du känner för det, och här kan du gratis registrera dig som medlem i GF Club. Här kan du läsa vad jag skrev om det förra numret av tidningen, julnumret, och därifrån kan du klicka dig bakåt till tidigare recensioner.

Ha nu en riktigt fin dag, fylld av matglädje! Glutenfri förstås!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar