1 tsk olivsalt (havssalt som smaksatts med frystorkade oliver) alt vanligt havssalt
1 tsk torkad, smulad timjan
120 g prosciutto el annan liknande lufttorkad skinka
1 liten förpackning babyspenat
1 ask gröna pimentofyllda Queenoliver, 160 g
3 ägg
3 dl sojayoghurt
1½ dl vatten
1½ dl vatten
1 dl olivolja (inklusive oljan och örterna från oliverna
Skölj och fräs babyspenaten kort stund i lite olivolja.
Blanda alla torra ingredienser i en skål, och tillsätt olja, vatten och yoghurt.
Gör i övrigt precis som i originalreceptet på Magdalenamuffins.
Skölj och fräs babyspenaten kort stund i lite olivolja.
Blanda alla torra ingredienser i en skål, och tillsätt olja, vatten och yoghurt.
Gör i övrigt precis som i originalreceptet på Magdalenamuffins.
Hej!
SvaraRaderaNu har vi äntligen börjat säja glutenfritt från vårat bageri och konditori till allmänheten. Med en utbildad bagare och konditor har vi märkt att vårat bröd håller en kvalité vi märkt inte är så vanlig.
Prova! Du kommer inte bli besviken.
http://www.lysingsglutenfria.n.nu/
Välkomen - alla förtjänar gott bröd.