tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post8004942661353456934..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Vegetarisk vardagspaj med skal av linser och fyllning av brysselkål, tomater och mozarellaKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-27362405410656277502014-04-01T10:50:53.136+02:002014-04-01T10:50:53.136+02:00Vad tråkigt att det blev så Sara! Det har jag fakt...Vad tråkigt att det blev så Sara! Det har jag faktiskt inte råkat ut för, men jag förgräddar skalet ganska ordentligt och har också börjat fodra det med ost direkt när det kommer ut ur ugnen. Jag tror det hjälper till att förhindra att fyllningen blöter upp skalet. Hoppas på bättre lycka nästa gång! Tack för att du inte tröttnar på mitt experimenterande! Jag fortsätter!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-87293681013565604302014-04-01T09:04:20.925+02:002014-04-01T09:04:20.925+02:00Jag gjorde en pajdeg med kikärter i helgen, den bl...Jag gjorde en pajdeg med kikärter i helgen, den blev alldeles mjuk i botten dock... Ska nog förgrädda den mer nästa gång! Kanterna som inte blötts upp av fyllningen blev jättegod. Tycker det är jättekul att du experimenterar med annorlunda pajdegar, jag suger åt mig som en svamp!Sara på Vardag.nuhttp://vardag.nunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-18613811324303888722014-03-31T21:52:42.334+02:002014-03-31T21:52:42.334+02:00Jamen så skönt kära Mårtenssons! Då fortsätter jag...Jamen så skönt kära Mårtenssons! Då fortsätter jag att "paja" vidare. Ha en härlig vecka ni också! Kram!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-65273039937567194812014-03-31T21:22:01.178+02:002014-03-31T21:22:01.178+02:00Nope, vi tröttnar inte på dina härliga förslag til...Nope, vi tröttnar inte på dina härliga förslag till alternativ när det kommer till pajskal eller något annat i matlagningsväg. Tycker att det är jättebra att ha och kolla på när vi själva experimenterar i köket och försöker hitta nya vägar i matlagningen. <br />Paj hade vi dille på ett tag, tror det dillet är lite på väg tillbaka i takt med att våren kommer allt mer:)<br /><br />Hoppas du får en fin vecka,<br />kramarMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.com