tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post4877185112788982613..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Glutenfri björnbärssmulpaj med havre, kokos och mandelKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-11383983337529539762014-05-11T18:47:51.973+02:002014-05-11T18:47:51.973+02:00Håller med. Björnbär är supergott! Och vet du vad,...Håller med. Björnbär är supergott! Och vet du vad, jag har flera burkar kvar i frysen, så det blir nog björnbärspaj flera gånger. Verkligen lyxigt!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-18311521644726957472014-05-11T18:46:22.678+02:002014-05-11T18:46:22.678+02:00Absolut Annika, det borde gå med klarat smör - ell...Absolut Annika, det borde gå med klarat smör - eller ghi, det är ju samma sak - även i smulpaj. Har man det i kylskåp blir det ju stelt. Ett annat alternativ är kokosolja som fått stå och stelna i kylskåpet. Jag använder inte så ofta ghi just i bakning utan mer att steka i, eller som smörgåsfett utblandat med mandelolja eller rapsolja, men det är klart att det går jättebra även i bakverk. Tack för din kommentar och ditt påpekande Annika! Må så gott!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-71055685492980719372014-05-11T18:25:40.276+02:002014-05-11T18:25:40.276+02:00Björnbär är nog det godaste bäret av dem alla. Vil...Björnbär är nog det godaste bäret av dem alla. Vilken lyx att få hem en burk eller två med björnbär. Pajen ser kalasfin ut!Sara på Vardag.nuhttps://www.blogger.com/profile/04691618741613240204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-9904189348392734862014-05-11T13:40:16.195+02:002014-05-11T13:40:16.195+02:00Mums! Det kan ju inte bli fel. :)
Jag tänkte bara ...Mums! Det kan ju inte bli fel. :)<br />Jag tänkte bara tipsa om smöralternativ om man är överkänslig mot mjölk. Jag brukar klarna smör och använda det i bakning. Då brukar det funka att ta drygt 1 dl smält klarnat smör i stället för 100g fast smör. Fast man kanske måste kyla det innan man gör det här receptet då? :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08799515572980503723noreply@blogger.com