tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post4085201294364760527..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Coleslaw med vitkål, kålrot och morotKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-37539827604647817672013-10-15T09:29:02.656+02:002013-10-15T09:29:02.656+02:00Ja, det blir lite snällare mot magen! Samma till d...Ja, det blir lite snällare mot magen! Samma till dig, Lana!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-87185143501971834792013-10-15T09:11:50.898+02:002013-10-15T09:11:50.898+02:00Låter jättegott! :) Och just att försteka kålen li...Låter jättegott! :) Och just att försteka kålen lite är ju toppen för känsliga magar!<br />Ha en fin dag!<br />Kramar!<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-7774743142029053702013-10-14T22:20:20.426+02:002013-10-14T22:20:20.426+02:00Väl så gott också, faktiskt. Bara man passar så de...Väl så gott också, faktiskt. Bara man passar så det inte blir brynt, utan bara mjuknar.Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-85658780042403371652013-10-14T16:52:17.752+02:002013-10-14T16:52:17.752+02:00Smart att fräsa kålen lite först, så det blir lite...Smart att fräsa kålen lite först, så det blir lite mildare för magen!Sara på Vardag.nuhttp://vardag.nunoreply@blogger.com