tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post3558134703098178708..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Glutenfria proteinbullar med ägg, färskost och havtorn.Kjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-27329884737706681492016-03-03T15:50:51.016+01:002016-03-03T15:50:51.016+01:00Tack snälla Sara för omtanken! Ja, det är inte så ...Tack snälla Sara för omtanken! Ja, det är inte så bra, men jag gör vad jag kan med lite lätta styrkeövningar, promenader och yoga. Och mycket protein som sagt.<br />Beträffande pizza så tycker jag det här receptet är bra. http://kjerstismatochprat.blogspot.se/2015/02/glutenfri-vegopizza-med-zucchini-vitlok.html. De senaste gångerna har jag gjort våra pizzor med universalbakmixen från Urtekram, och de tycker jag har blivit väldigt bra. Bild på mixen ser du i flera av recepten under fliken Pizza bland etiketterna. Ja, jag har också gjort med Chrisbel`s mjölmix och helt enligt hennes eget recept. Blev också bra. http://chrisbels-glutenfria.se/Pizzadeg.html. Lycka till med pizzabaket i morgon, och berätta gärna om resultatet. Må så gott!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-23698172508565975252016-03-03T14:24:53.959+01:002016-03-03T14:24:53.959+01:00Ojdå, det var ju inte så bra att du förlorat så my...Ojdå, det var ju inte så bra att du förlorat så mycket muskelmassa! Kanske kan du pröva på lätt styrketräning med bara kroppsvikt?<br /><br />Bullarna ser riktigt mumsiga ut, särskilt med ost på!<br /><br />Jag har en liten fråga om vilken som är den bästa glutenfria pizzabotten du testat? Jag ska nämligen göra pizza imorgon och hade tänkt testa Chrisbels mix. Har du prövat göra pizza med den? Hur blev det i så fall?<br /><br />Njut nu av bullarna och ta hand om dig! :)Saranoreply@blogger.com