tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post2821533790903615054..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Ugnsbakade majskycklingbröst med gorgonzolasmakande blomkåls- och brysselkålsstompKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-29383504486771711882013-01-13T09:12:28.572+01:002013-01-13T09:12:28.572+01:00Härligt Lana! Då håller jag alla tummar för att de...Härligt Lana! Då håller jag alla tummar för att de ska bli riktigt goda! Ha en fin söndag!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-81612238586660145092013-01-13T08:24:55.710+01:002013-01-13T08:24:55.710+01:00Låter såååå gott! :)
Idag ska jag göra dina kokos-...Låter såååå gott! :)<br />Idag ska jag göra dina kokos-plättar till frukost! :)<br />Ha en underbar söndag!<br />Kram<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.com