tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post9156988919421053157..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Glutenfritt semmelhjärta - äntligen Fettisdag!Kjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-38420486708433118272013-02-13T16:42:40.611+01:002013-02-13T16:42:40.611+01:00Åh så härligt Anne! Tusen tack för återkopplingen,...Åh så härligt Anne! Tusen tack för återkopplingen, du har gjort min dag! Vad kul att din sambo också gillade semlan. Och det där med hjorthornssalt låter som en god idé, det blir nog ännu ett snäpp bättre. Må så gott och kram tillbaka!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-49127555885282514272013-02-13T12:43:06.908+01:002013-02-13T12:43:06.908+01:00Nu är det bakat och mumsat! Min sambo var lyrisk ö...Nu är det bakat och mumsat! Min sambo var lyrisk över att få sååå god semla och så fin! Har också en ganska liten hjärtform kanske på en liter. Blev alldeles lagom. Fick så fin färg med penslingen som du gjort. Vilket mannen konstaterade. Tyvärr är det åtminstone för mig så att det glutenfria tenderar att bli lite blekt. Jag körde med vanlig mandelmassa. Sen gjorde jag som jag alltid gjorde förr när jag bakade som "vanligt": jsg hade i en halv tsk hjorthornssalt. Ja detta var verkligen ett toppensätt att få god semla som inte skäms för sig om man vill bjuda ngn som inte är glutenfri! //Stort tack och kram fr Anne!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-48988797067570586912013-02-12T17:53:29.230+01:002013-02-12T17:53:29.230+01:00Tack Lana! Egen mandelmassa kan du ju även göra ut...Tack Lana! Egen mandelmassa kan du ju även göra utan brödsmulor, med mandelmjöl, kokossocker och lite äggvita för att binda ihop. Bättre än köpt tycker jag. Ha det bra du också!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-46746887291422906552013-02-12T17:51:24.254+01:002013-02-12T17:51:24.254+01:00Tack Pernilla! Resultatet blev över förväntan, och...Tack Pernilla! Resultatet blev över förväntan, och godkändes även av den icke glutenintolerante hälften, så det var ju gott betyg. Glutenfritt bröd blir ju aldrig sådär riktigt luftigt och "mufsigt" som vanligt bröd, det kan inte hjälpas. Men eftersom vi äter semlan med varm mjölk så kändes det faktiskt ingen större skillnad.Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-10572603952413680322013-02-12T17:48:34.079+01:002013-02-12T17:48:34.079+01:00Vad roligt att jag kunde inspirera dig Anne! Du få...Vad roligt att jag kunde inspirera dig Anne! Du får berätta om resultatet sedan. Hoppas det blir bra. Och beträffande namnet - ingen fara!!!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-59600133889133426962013-02-12T13:53:29.184+01:002013-02-12T13:53:29.184+01:00Vilken söt och fin semla! Perfekt till Alla Hjärta...Vilken söt och fin semla! Perfekt till Alla Hjärtans dag! :)<br />bra att kunna göra egen mandelmassa! Receptet sparas! :)<br />ha en toppen dag!<br />kram kram<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-6393863642130206462013-02-12T12:46:36.988+01:002013-02-12T12:46:36.988+01:00Åhhhh.... det där såg ju helt underbart ut, och de...Åhhhh.... det där såg ju helt underbart ut, och det verkar hel smarrigt.<br />Ha en jätte bra tisdag<br />MVH PernillaPernillahttp://bamseshonung.blogspot.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-48613507611536322952013-02-12T12:42:31.849+01:002013-02-12T12:42:31.849+01:00Sorry... N:et på ditt namn slank dit i misstag! //...Sorry... N:et på ditt namn slank dit i misstag! //AnneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-79949901433500355622013-02-12T12:40:36.424+01:002013-02-12T12:40:36.424+01:00Toppen Kjerstin! Nu fick jag inspiration att baka ...Toppen Kjerstin! Nu fick jag inspiration att baka när jag kommer hem. Jästen ligger i kylen och väntar. Jag har våndats lite vid tanken på att göra bullar och så serverar du lösningen! Ner med degen i en form istället. Det blir toppen! Återkommer när jag bakat! Tack för att du finns här! //Anne Anonymousnoreply@blogger.com