tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post7808290353725115572..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Glutenfri saffransfruktkaka med tranbär och mandel - perfekt att göra skorpor avKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-48828822942837940162014-12-03T17:06:50.217+01:002014-12-03T17:06:50.217+01:00Jamen, det kan ju inte gå mer än fel! De här skorp...Jamen, det kan ju inte gå mer än fel! De här skorpornaq blev i alla fall kollossalt lyckade. Det minskar oroväckande fort i burken! Hostan är verkligen väldigt envis och tröttsam. Hoppas verkligen den ger med sig snart. Kram!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-39213082708839416722014-12-03T15:16:55.712+01:002014-12-03T15:16:55.712+01:00Så häftigt att ge sig på och förvandla recept och ...Så häftigt att ge sig på och förvandla recept och göra dom i ny tappning som du gör, det hade vi aldrig vågat oss på - i alla fall inte när det gäller bakning. Där är vi alldeles för fega:) <br />Saffransskorpor är verkligen gott, perfekt till glöggen!<br /><br />Tack för din fina kommentar hos oss, det värmer våra hjärtan. Hoppas din hosta ger med sig så du slipper hosta dej helt fördärvad. <br />Krama till dejMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.com