tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post7710263767555903609..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Lyxig plommonkräm med vanilj, kanel och madeiraKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-46575775634194808102013-09-10T20:36:59.568+02:002013-09-10T20:36:59.568+02:00Tusen tack för kommentaren! Vad roligt att du gill...Tusen tack för kommentaren! Vad roligt att du gillade krämen! Hoppas du även kikar in på dagens recept, där jag också bjuder på en god kräm med plommon. Må så gott och varmt välkommen tillbaka på bloggen!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-76829303764287056132013-09-10T19:00:48.634+02:002013-09-10T19:00:48.634+02:00otroligt bra recept så enkelt..och vad gott det bl...otroligt bra recept så enkelt..och vad gott det blev....fast jag skippade madeiran gick bra utan...och jag sockrade lite extra som krydda på krämen..tack för receptet...kjerti<br /><br />mvh PlommonkokarenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-44674270633122690242012-09-28T14:24:42.565+02:002012-09-28T14:24:42.565+02:00Tack för tipset, Mia! Det ska jag lägga på minnet....Tack för tipset, Mia! Det ska jag lägga på minnet. Det har gått bra ändå tidigare, så det har jag aldrig prövat.Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-53629938119497821132012-09-28T11:45:41.299+02:002012-09-28T11:45:41.299+02:00Lägg plommonen i vatten till dagen efter, så blir ...Lägg plommonen i vatten till dagen efter, så blir de både lättare att skala och kärna ur.Mianoreply@blogger.com