tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post7215781087790985960..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Afrikanskt räkrisKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-67876235691096066922013-02-08T11:04:49.130+01:002013-02-08T11:04:49.130+01:00Vet faktiskt inte Lana, jag har inte gjort blomkål...Vet faktiskt inte Lana, jag har inte gjort blomkålsris även om jag sett flera bloggexempel på det. Men det borde väl kunna gå om du bara fräser runt det väldigt hastigt så att det inte blir mosigt. Annars fungerar säkert s k mirakelris som är gjort av konjacrot och helt kolhydratfritt och kalorifritt. Jag har inte testat det heller, däremot mirakelnudlar - och det var ingen kulinarisk höjdare! Riset kanske är bättre. Ha en fin fredag du också!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-59451947375961625502013-02-08T10:53:28.419+01:002013-02-08T10:53:28.419+01:00Wow, vilken god rätt! Undrar om man kan göra likna...Wow, vilken god rätt! Undrar om man kan göra liknande på blomkålsris... då jag inte äter ris.<br />Ha en toppen fredag!<br />Kramar!<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.com