tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post6717184407451458001..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Hjortronsylt av det himmelska slagetKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-5112673938489855132015-08-30T19:37:34.929+02:002015-08-30T19:37:34.929+02:00Verkligen lyxigt, jag håller med! Nyttigt dessutom...Verkligen lyxigt, jag håller med! Nyttigt dessutom, särskilt de små fröna sägs det. Dem ska man tugga i sig för att få i sig nyttiga fettsyror. Och vet ni vad! Jag smörjer dessutom in mig med hjortronolja och hjortroncrème! (från c/o Gerd). Kramar till er också!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-55792342845653734252015-08-25T20:47:04.328+02:002015-08-25T20:47:04.328+02:00Egenplockade hjortron... jo vi tackar! Vi köpte al...Egenplockade hjortron... jo vi tackar! Vi köpte alltid hjortronsylt när blåbärslingonförsäljaren kom på besök i stan tidigare, men den smakade garanterat inte så god som hemmakokt. Absolut obligatoriskt i alla fall till när vi friterar brieost, så gott. <br /><br />Kramar till dej, KjerstiMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.com