tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post5503679261487046140..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Gluten- och mjölkfria våfflorKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-40536043247127337222011-03-26T10:47:16.617+01:002011-03-26T10:47:16.617+01:00Ojojoj, vilket fantastiskt beröm! Jag blir naturli...Ojojoj, vilket fantastiskt beröm! Jag blir naturligtvis jätteglad! Var jag hittar allt? Tja, jag kan inte passera en saluhall, en gårdsbutik eller en hälsokostaffär utan att smita in och kolla. Fråga min tålmodige man!Jag lägger hellre mina pengar på en rolig kryddblandning eller balsamvinäger än en ny väska eller ett par skor. Och exprimenterar gör jag ständigt, kan bara inte låta bli. Ha en underbar helg allihop!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-38830885803974701532011-03-25T21:27:51.057+01:002011-03-25T21:27:51.057+01:00Kjersti, du är en djärvhetens riddare! Vi som bor ...Kjersti, du är en djärvhetens riddare! Vi som bor i Stockholm och aldrig har bangat en kryddblandning eller en udda hälsokostingrediens undrar förstummade var du hittar allt! Och att du dessutom har hunnit experimentera både med det ena och det andra till något smakrikt och gott dessutom. Vi bugar oss. Fortsätt!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-23116702400201280552011-03-25T10:45:37.950+01:002011-03-25T10:45:37.950+01:00Kära anonym! Så otroligt glad jag blir, alldeles r...Kära anonym! Så otroligt glad jag blir, alldeles rörd, över att ni uppskattar mina recept. En av anledningarna till att jag börjat blogga är - förutom att inspirera till mer hälsosam mat och att våga pröva lite nya saker - just att försöka göra livet lite lättare för gluten- och mjölkallergiker.<br />Önskar dig och din familj en härlig helg!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-37682926930015362782011-03-25T09:36:07.739+01:002011-03-25T09:36:07.739+01:00Jag visste vi kunde lita på dig!!
Kjersti...du är ...Jag visste vi kunde lita på dig!!<br />Kjersti...du är vår nya ledstjärna i matlivet.<br />Mandelmjöl med kryddor som panering runt fisk - genialiskt! Och ditt bröd med bovete och nyponskalsmjöl och linfrön och äpplen och Jyttemjöl (har glömt vad du döpt det till)som ska stå i 12 timmar med en "försats" bakar vi var tredje dag. Ett tips, substituera inte bovete med hirsflingor (som körts i mixern till mjöl) och tro att det går lika bra. Det blev inte så jättegott. Men en liten klick ghee i smeten (bara lite, annars blir brödet svårt att få loss från formen, av nån konstig anledning)ger en väldigt "mer"-ig smak.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-66813833072378708712011-03-25T09:06:51.202+01:002011-03-25T09:06:51.202+01:00Der ser underbart gott ut!Der ser underbart gott ut!Mallanoreply@blogger.com