tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post5054318893241643787..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Liten glutenbakskola och genomgång av olika glutenfria mjölsorter och bakingredienserKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-34997434151744921912013-05-23T08:47:47.662+02:002013-05-23T08:47:47.662+02:00Hej anonym! Vad glad jag blir över att du uppskatt...Hej anonym! Vad glad jag blir över att du uppskattar min blogg! Det är alltid så uppmuntrande att få respons - att faktiskt känna att det finns människor där ute som läser och prövar mina recept och att jag inte bara skickar dem "rätt ut i rymden". Tusen tack också för ditt påpekande om Biofood! Personligen växlar jag mellan olika mjölsorter och märken, och jag har inte märkt något när jag använt deras produkter, i alla fall inget uppenbart, men är man väldigt känslig ska man givetvis vara försiktig. Det är ju med glutenintolerans som med allt annat här i världen, vi är olika som individer. En del blir jättesjuka av minsta lilla spår av gluten, andra klarar det med bara lite magkänningar. Det är viktigt att dels lära känna sig själv och sin kropp, dels att ALLTID läsa på förpackningarna! Må så gott och hör gärna av dig igen. Tack än en gång för att du hörde av dig!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-238962408746010272013-05-23T01:30:17.287+02:002013-05-23T01:30:17.287+02:00Jätte bra blogg! Tack för alla inspirerande recept...Jätte bra blogg! Tack för alla inspirerande recept & för mjöl genomgången! Jag är själv glutenintolerant & väldigt känslig, och vill bara uppmärksamma dig på att Biofoods produkter innehåller ofta spår av gluten- av erfarenhet då jag fått reaktioner samt att det står på förpackningen att det kan innehålla spår av säd. (Dvs de använder samma maskiner som till glutenhaltiga varor utan att städa bort allt glutenhaltigt emellan körningarna). Så är man väldigt känslig så bör man hoppa över dem. Men ser fram emot att prova deras nya glutenfria produkter! :) Hälsningar /En glad bloggläsare :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-42862041293884250842012-01-19T16:38:30.279+01:002012-01-19T16:38:30.279+01:00Tack själv, Elin! Roligt om jag kan vara dig till ...Tack själv, Elin! Roligt om jag kan vara dig till någon hjälp. Må så gott!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-2661161143315527972012-01-18T22:17:58.261+01:002012-01-18T22:17:58.261+01:00Jag säger bara TACK!Jag säger bara TACK!GlutenElinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-87420502984248656072012-01-18T21:07:32.067+01:002012-01-18T21:07:32.067+01:00Så sant, så sant! Och jag är övertygad om att väld...Så sant, så sant! Och jag är övertygad om att väldigt många med diffusa magproblem i likhet med mig skulle få ett nytt liv om de hoppade över baguetten och började äta glutenfritt!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-67411977415476416172012-01-18T18:53:45.239+01:002012-01-18T18:53:45.239+01:00Tänk mamma, för några år sedan visste du ingenting...Tänk mamma, för några år sedan visste du ingenting om det här utan hivade glatt i dig en baguette utan att veta bättre. Men tänk vad mycket bättre du mår idag och vad mycket nytt du lärt dig! Tack för lektionen :-)Mallisnoreply@blogger.com