tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post3587670319557901096..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Två sorters hemgjord äkta vaniljsås - en lyxvariant och en vardagsvariantKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-7215674547790431502013-06-13T22:43:40.089+02:002013-06-13T22:43:40.089+02:00Det låter väl som ett jättebra alternativ med kese...Det låter väl som ett jättebra alternativ med kesella och vaniljpulver! Själv älskar jag som sagt vaniljsås, speciellt till äpplekakor eller rabarberkakor. Du måste testa vaniljsoppan Amy, den är supergod! Ha en riktigt härlig helg du också med de dina!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-16920747158448648352013-06-13T22:40:05.296+02:002013-06-13T22:40:05.296+02:00Samma till dig Lana! Hemmagjord sås är definitivt ...Samma till dig Lana! Hemmagjord sås är definitivt bäst!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-12695335536029753992013-06-13T22:09:54.278+02:002013-06-13T22:09:54.278+02:00Så gott Kjersti med egen hemmagjord vaniljsås. Vi ...Så gott Kjersti med egen hemmagjord vaniljsås. Vi äter inte så mycket sådant utan jag brukar blanda kvarg/kesella med lite vaniljpulver men klart ska man någon gång lyxa till det så får det nog bli att testa din vaniljsås :) För att inte tala om din soppa... den lät riktigt spännande!<br /><br />Önskar dig en riktigt trevlig helg!Amy's piece of cakehttps://www.blogger.com/profile/06322163763299699821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-11180482790453785662013-06-13T16:56:11.291+02:002013-06-13T16:56:11.291+02:00Mmm...alltid lyxigt och gott med hemmagjord vanilj...Mmm...alltid lyxigt och gott med hemmagjord vaniljsås! :)<br />Ha en fin kväll!<br />Kram kram<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-25289007308889435592013-06-13T13:08:22.695+02:002013-06-13T13:08:22.695+02:00Haha, ja låter man det koka för länge blir det nog...Haha, ja låter man det koka för länge blir det nog äggröra, men varför inte! Tack för tipset om att blanda med kokosmjölk, den varianten har jag inte prövat. Massor med tack för kommentaren, Maria!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-74416670086278978302013-06-13T10:56:35.266+02:002013-06-13T10:56:35.266+02:00Ja precis, vad bra att du skriver det! Jag brukar ...Ja precis, vad bra att du skriver det! Jag brukar säga till mina vänner att det är faktiskt t.o.m lättare att göra än att vispa ihop en onyttig pulvervariant och SÅ mycket godare! En vän lät det koka så det blev vaniljäggröra istället men insåg glatt att det var också gott :-)<br />Blandar man med kokosmjölk får man ytterligare en god annorlunda sås, om man ställer såsen i frysen blir det en enkel god glass.<br />Vaniljsoppan hade jag glömt bort, den får det bli till helgen! God!!!<br />Kram!Marianoreply@blogger.com