tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post2690188394004445589..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Glutenfria surdegshavretekakor - perfekta till matiga mackorKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-57136166677893235622015-12-18T13:14:05.424+01:002015-12-18T13:14:05.424+01:00Tusen tack för din kommentar Sara! Så glad och upp...Tusen tack för din kommentar Sara! Så glad och uppmuntrad jag blir!! Tror alldeles säkert att du kan slopa surdegen, men då skulle jag öka jästmängden till 40 - 50 g. Då behöver du ju inte heller jäsa degen lika länge. En timme + 30 minuter räcker säkert. Du får väl också "känna efter" om mjölmängden kan behöva anpassas. Pröva!! Lycka till och här gärna av dig och berätta om resultatet. Må så gott!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-72886811508651946802015-12-18T10:52:54.813+01:002015-12-18T10:52:54.813+01:00Hej!
Alltså jag ÄLSKAR dina recept för att de är n...Hej!<br />Alltså jag ÄLSKAR dina recept för att de är naturligt glutenfria- utan massa konstiga mjölmixer fulla med massa konstiga ämnen. Tack för recepten! :)<br /><br />Jag undrar om man kan strunta i surdegen och bara använda jäst?Saranoreply@blogger.com