tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post1145278907661656619..comments2024-01-03T11:28:33.125+01:00Comments on Kjerstis mat och prat: Glutenfri köttfärspaj med zucchini och getostKjerstihttp://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-72334254452160954752016-04-19T11:34:36.304+02:002016-04-19T11:34:36.304+02:00Oj vad svårt Sara! Jag gillade just det här pajska...Oj vad svårt Sara! Jag gillade just det här pajskalet mycket, det var väldigt smidigt och lätthanterligt och sprack inte ett dugg, vilket glutenfria pajer ibland har en tendens att göra. Vill du göra det enkelt och bara ha en mjölsort rekommenderar jag Chrisbels mjölmix. <br />3 dl av mixen, 1 tsk extra husk, 100 g smör, ett ägg + någon matsked vatten att binda ihop med. Om du kikar in under fliken Pajer hittar du fler förslag på olika blandningar. Lycka til och ha det bra!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-76472309430448567042016-04-19T11:14:05.472+02:002016-04-19T11:14:05.472+02:00Men ÅH vad gott med matpaj! Vilket är ditt absolut...Men ÅH vad gott med matpaj! Vilket är ditt absolut bästa recept på pajdeg till matpajer? Saranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-70453020871620183022016-04-18T21:19:34.920+02:002016-04-18T21:19:34.920+02:00Det är ganska fiffigt faktiskt! Osten ger både god...Det är ganska fiffigt faktiskt! Osten ger både god smak och hindrar fyllningen från att blöta ned pajskalet. Och visst är det så att Afrika har en särskild plats i mitt hjärta, jag bodde ju i Kongo tills jag var 14 år!<br />Skönt att det blir bättre!! Den måste bli riktigt bra till "bröllopsresan" så ni orkar fira ordentligt. Kram till er också!!Kjerstihttps://www.blogger.com/profile/14426281212416543341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8733269702686896265.post-66179693076119337442016-04-17T18:21:12.728+02:002016-04-17T18:21:12.728+02:00Vilket smart, och framförallt väldigt gott tips, a...Vilket smart, och framförallt väldigt gott tips, att fodra pajskalet med ost!! Vi som älskar ost (hur man kan något annat?) ska ju absolut testa, paj är något som vi gör oftare och oftare. <br />Och så en smak av Afrika, det förstår vi att du gillar med tanke på din uppväxt (för visst har vi rätt för oss att du bott där?)! <br /><br />Tack så mycket för din omtanke om fru Ms rygg, Kjersti. Ja just för tillfället har det varit lite extra eländigt med nya krämpor på ny plats där bak. Vad det är vet vi inte riktigt, men tack och lov så är det inte kotkompression igen! Det blir bättre och bättre och vi hoppas att det är så gott som återställt när vi ska till Stockholm, annars blir det till att ta t-bana lite mer och gå lite mindre. Ja du vet ju hur det är... Vi hoppas att det är fint med dej,<br />kramar i massor! Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.com